Ombygning & forlængelse af BS-skrabemaskiner

Almtoft Smede & Maskinfabrik har udviklet et koncept til forlængelse af BS-skrabemaskiner.

Er din BS skrabemaskine blevet for kort til skrabning af skindene fra de store hanner, kan vi tilbyde en række ændringer på skrabemaskinen.

Opgradering af skrabemaskine

Som et alternativ til en investering i en ny skrabeautomat tilbyder Almtoft Smede & Maskinfabrik en opgradering til XL, hvor BS-skrabemaskinen bliver forlænget med 300 mm.

I forbindelse med denne opgradering er der mulighed for at ændre føringerne af stokken fra traditionelle akselføringer til de nye linare føringer. Samtidig øger vi stivheden i maskinen. Fordelene er, at skrabe-stokken bliver mere stabil, hvilket forbedrer skraberesultatet betydeligt.

Almtoft har også udviklet en skrabestok i rustfrit stål, som kan tilføres varme. En varm skrabestok er lettere at holde ren. Skrabestokken er også mere holdbar end de traditionelle skrabestokke i plastic.

Service

Udover en forlængelse af skrabemaskinen tilbyder vi, at servicere og evt. renovere maskinen efter endt skrabesæson, og Almtoft Smede & Maskinfabrik har mange års erfaring med at service skrabemaskiner.

Forebyggende vedligehold af maskiner og udstyr har en positiv indvirkning på driftsomkostningerne af de enkelte maskiner.

Kontakt info

Solbakken 34, 6710, Esbjerg
Telefon: +45 25 76 96 06
kh@westcoastmink.com

Vi har 24 -timers døgnvagt

Vi kan altid kontaktes på servicetelefon:
Telefon: +45 42 19 19 49